Hils på Cumulus - godværsskyene

Cumulus Økonomi er en gjeng bestående av dyktige og engasjerte økonomer og autoriserte regnskapsførere med bred erfaring.

Respekt – trygghet – tillit og kontroll

Stine Ambjør

Daglig leder og autorisert regnskapsfører

480 58 073 stine@cumu.no

Stine har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen på Lillehammer. Autorisasjonen som regnskapsfører var på plass i 2009 og hun har lang fartstid i faget også før Cumulus ble stiftet. Fritiden foretrekker hun å bruke ute i skogen, på fjellet og med ski på beina. Livet er best ute. Stine er glad i hest og hund.

Kari Schonhovd Hansen

Autorisert regnskapsfører

977 36 036 kari@cumu.no

Kari har en bachelor i markedsføring fra BI Gjøvik. I tillegg har hun tatt regnskapsutdannelse på samme sted. Autorisasjon som regnskapsfører var i boks i 2010 og etter det har hun jobbet som regnskapsfører. Hun har også et år på reiselivsskole- men erfaringen herfra brukes mest privat! Hun elsker nemlig å være på tur. På fritiden liker Kari å være med vennene sine, og hun er også over snittet glad i dyr.

Ina Haavi Høiberget

Autorisert regnskapsfører

940 34 987 ina@cumu.no

Ina har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI Gjøvik/Oslo med spesialisering i personalledelse. Hun har tidligere jobbet som personalkonsulent og senere personalansvarlig ved Sophies Minde Ortopedi i Oslo, men hoppet over til regnskapsbransjen og ble autorisert regnskapsfører da nesen pekte hjemover til Toten. Korps står hennes hjerte nært, men hun liker også godt å ta seg en tur ut med joggesko på bena samt være sammen med venner og familie.

Andreas Eskilt

Regnskapsmedarbeider

980 74 035 andreas@cumu.no

Andreas har bachelor i musikk kombinert med pedagogikk og coaching/mentoring. Trommevirvelpapangklæsj. Før Andreas ble med i team-Cumulus har han jobbet 7 år i regnskapsbyrå i Oslo der freelancere sto i fokus, senere 2 års erfaring med utvidet kundemasse i regnskapsbyrå på Gjøvik. Andreas er en sosial fyr som liker å prioritere venner og familie. Fritiden går til friluftsliv, musikk og hobbysnekring.

Dag Otto Jostad

Autorisert regnskapsfører

900 43 761 dagotto@cumu.no

Dag Otto har en bachelorgrad fra Høgskolen i Gjøvik og en mastergrad fra Handelshøyskolen NMBU. Autorisasjon som regnskapsfører ble oppnådd sommeren 2019 etter studier på Høgskolen i Innlandet. På fritiden spiller Dag Otto saxofon og har kombinert frivillige engasjement med den han mener er verdens beste hobby i Norges Musikkorps Forbund. Han prøver også å holde vedlike sin utdannelse som møbelsnekker med noen småprosjekter på si.

Anne Lill Haavi Pettersson

Regnskapsmedarbeider og administrasjonskoordinator

958 20 553 anne@cumu.no

Anne Lill har en bachelor i Serviceledelse fra Høgskolen i Hedmark, og en mastergrad i Økonomi og ledelse fra Universitet i Sørøst-Norge. Anne Lill har jobbet med administrasjon, HR og prosjekter innen bistand- og frivillig sektor før hun fant veien til oss. På fritiden drar hun gjerne frem malerkosten. Å pusse opp er nemlig en liten hang-up og lidenskap. Ellers synes hun livet er best ute med løpeskoa på, med eller uten familie og venner. Mye av fritiden går også med til diverse frivillige verv, lydbok og «fika».

Ta kontakt!

Fyll ut skjema og send inn, så svarer vi så fort som mulig!